Öğrencilerin İngilizce ödevine dini görseller eklendi: Veliler şikayetçi oldu

Ders kitaplarında yer alan dini içeriklerin tepki çekmesinin ardından Bahçeşehir Koleji’nde öğrencilere dini görsellerinin yer aldığı ödevler verildi. Veliler duruma tepkili.

Öğrencilerin İngilizce ödevine dini görseller eklendi: Veliler şikayetçi oldu

Artı Gerçek - İlkokul ve ortaokul kitaplarındaki dinci ve ayrımcı görsellere bir yenisi daha eklendi. Bu kez de İzmir Bornova'daki Bahçeşehir Koleji öğrenciler dağıttığı ödevlerde dini görseller kullandığı ortaya çıktı.

BirGün'den Kayhan Ayhan'ın haberine göre, kolejin İngilizce dersi için dokuz yaşındaki çocuklara dağıttığı kağıtlarda başı kapalı bir kız çocuğu ve dua eden bir erkek çocuğunun görsellerine yer verildi. Bu durum velilerin tepkisine neden oldu. Veliler, "Biz okula gerekli şikâyeti yaptık ve savunma istiyoruz" dedi. (Kaynak)