Şenyaşar ailesi Adalet Bakanlığı'na seslendi: Yaşattıklarınızla anılacaksınız
AKP'lilerin saldırısında ölen aile fertleri için Urfa Adliyesi önünde Adalet Nöbeti tutan Şenyaşar ailesi, Adalet Bakanlığına seslenerek 'Yaşattıklarınızla anılacaksınız’ mesajı verdi.

Urfa'nın Suruç ilçesinde 24 Haziran 2018 seçimleri sürecinde AKP Milletvekili İbrahim Halil Yıldız’ın koruma ve yakınlarının saldırısında eşi ve iki oğlu öldürülen Emine Şenyaşar ile saldırıdan yaralı kurtulan oğlu Ferit Şenyaşar’ın Urfa Adliyesi önündeki Adalet Nöbeti 550’inci gününe girdi.
Emine Şenyaşar’ın sağlık problemleri nedeniyle bugün gelemediği nöbeti, oğlu Ferit Şenyaşar adliye önünde tek başına sürdürüyor.
Aile sosyal medya hesabından Adalet Bakanlığı'nı etiketleyerek bir mesaj paylaştı.
Adaletin sadece 'sözde' olduğunu ifade eden aile, mesajda şunları kaydetti:
"Davranışlarla desteklenmeyen sözlerin bir hükmü yoktur. Urfa da adalet sadece kelime olarak var. Yaşattıklarınızla anılacaksınız. Adalet uğruna 550'nci günde nöbet devam ediyor."
Davranışlarla desteklenmeyen sözlerin bir hükmü yoktur. #urfa da adalet derece kelime olarak var.
— #ŞenyaşarAilesineAdalet (@senyasarailesi) September 9, 2022
Yaşattıklarınızla anılacaksınız.
Adalet uğruna 550'nci günde nöbet devam ediyor...@adalet_bakanlik pic.twitter.com/LXbR5uWUYv