TELE 1 ekibi afet bölgesinde silahlı saldırıya uğradı
Afet bölgesinde görev yapan TELE1 muhabiri Hazal Güven ve kameraman Umutcan Yitük silahlı saldırıya uğradı. Gazeteci Güven, "Bölgede güvenlik sorunu çok ciddi boyutlara ulaşmış durumda. Çok ciddi" dedi.

Artı Gerçek - Maraş’ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından afet bölgesinden gelişmeleri aktaran Hazal Güven ve Umutcan Yitük'ün Hatay'da saldırıya uğradı. Güven, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bölgede güvenlik sorunu çok ciddi boyutlara ulaşmış durumda. Çok ciddi” ifadelerini kullandı.
Ekip arabasıyla kaçmayı başardıklarını da belirten Güven, şunları kaydetti:
“Dakikalar önce yağmacılar Defne’nin biraz yukarısında önümüzü kesti. Silah çıkardılar. Kameraman arkadaşım Umutcan, camları kapatıp manevra yapmasa başka bir şey olabilirdi. Hala ellerimiz titriyor. Bölgede güvenlik sorunu çok ciddi boyutlara ulaşmış durumda. Çok ciddi.”
Dakikalar önce yağmacılar Defne'nin biraz yukarısında önümüzü kesti. Silah çıkardılar. Kameraman arkadaşım Umutcan, camları kapatıp manevra yapmasa başka bir şey olabilirdi. Hala ellerimiz titriyor. Bölgede güvenlik sorunu çok ciddi boyutlara ulaşmış durumda. Çok ciddi.
— Hazal Güven (@hazalgvn) February 15, 2023
(HABER MERKEZİ)