Yargıtay Başkanı ve Başsavcısı, Erdoğan'ı 'saray'da ziyaret etti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca ve Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahin ile Cumhurbaşkanlığı sarayında bir araya geldi.

Artı Gerçek - Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca ve Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı bugün Cumhurbaşkanlığı sarayında ziyaret etti.
Cumhurbaşkanımız @RTErdogan, Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca ile Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahin'i Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde kabul etti. pic.twitter.com/1LqPJBkilF
— T.C. Cumhurbaşkanlığı (@tcbestepe) August 23, 2023
Cumhurbaşkanlığı'nın sosyal medya paylaşımında, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca ile Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahin'i Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde kabul etti" denildi. (HABER MERKEZİ)