Yüksek Seçim Kurulu yurt dışına heyet gönderiyor
Yüksek Seçim Kurulu (YSK), Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için yurt dışında yaşayan vatandaşların oy kullanacağı Avrupa'daki bazı temsilciliklere heyet gönderme kararı aldı.

Artı Gerçek - 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi nedeniyle 75 ülke ve 156 yerdeki yurt dışı temsilciliğinde sandık kurulları oluşturuldu.
Kurul, yurt dışında oy verme işleminin başlayacağı 27 Nisan öncesinde Avrupa’da sandık kurulacak bazı temsilciliklere heyet gönderecek.
Bu kapsamda, Avrupa’daki bazı temsilciliklere hareket edecek YSK heyeti, incelemelerde bulunarak, eksiklerin giderilmesini sağlayacak ve seçimlerin sağlıklı yürütülmesi için çalışmalar yürütecek. (AA)
Seçim gezisi için ilçeye giden AKP milletvekili adayı Ferda Ertürk trafik kazası geçirdi