Tanju Çolak 10 binlerce dolarını TL'ye çevirmişti, pişman oldu: Artık AKP'li değilim

Tanju Çolak 10 binlerce dolarını TL'ye çevirmişti, pişman oldu: Artık AKP'li değilim
Erdoğan'ın talimatı sonrası elindeki 10 binlerce doları döviz bürosunda Türk Lirası'na çevirdiği görüntülerle hatırlanan eski futbolcu, artık AKP ile aynı çizgide olmadığını söyledi.

Eski milli futbolcu Tanju Çolak, Haber Global'de Buket Aydın ile Yüz Yüze programının konuğu oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla sahip olduğu dolarları Türk Lirası'na çevirdiği görüntüler çok konuşulan Çolak, "İzmir'den milletvekilliğine adaylığımı koydum. Ankara'da mülakata gittik. Giren hemen çıkıyor. Ben içeri girdim, kronometreye bastım. Karşımdakiler, 'Sen benim efsanemizsin' dediler. Ben 30 dakika konuştum beni dinlediler. Oradan birine, ben TRT'ye çıkamıyorum, dedim. Siyasi olarak aynı düşüncede değilim. Artık gerçek değerimizi kabullenen bir diğer tarafta olmak istiyorum. Üzülüyorum, değer kıymet bilinmediği için. Öyle büyük paralar bozdurdum ki. Sadece sevgi saygı bekledim. Avrupa Gol Kralı'yım biraz değer ya. Cumhurbaşkanını seviyorum ama artık AK Parti ile aynı düşüncede değilim" dedi.

Nihat Özdemir'in Türkiye Futbol Federasyonu'ndaki başkanlık görevinden istifa etmesine değinen Çolak, "Bence federasyon başkanı Rıdvan Dilmen olmalı. Ha gölge başkan, ha gerçek başkan. İçeride olması daha doğru olur. Aramızda problem yok. Ben Rıdvan'ı severim. Hala arkadaşız ama arkadaşlığımız her geçen gün sessizleşiyor. Ben hayatımda kimseden borç para istemedim ama ben hatırını sormak için aradığımda bile ulaşamıyorum. Ben 17 yaşımdan beri onunlayım. En kötü günlerinde de en iyi günlerinde de. Yaşlandıkça insanlar daha da evcimen oluyor. Ben de sevdiğim için, hayatımız beraber geçmiş... Şimdi benim en doğal hakkım Rıdvan'a ulaşabilmek" dedi.

Öne Çıkanlar