300 milyar dolar servetle tarihe geçen Elon Musk, üniversite kuracağını açıkladı

300 milyar dolar servetle tarihe geçen Elon Musk, üniversite kuracağını açıkladı
Üniversite kurmak istediğini söyleyen Musk üniversitenin isminin 'Texas Institute of Technology & Science' olacağını üniversitede destansı ürünler tasarlanacağını belirtti.

Milyarder iş insanı Elon Musk, Twitter'dan bir üniversite kurmak istediğini yazdı. Yaptığı açıklamaya göre Elon Musk'ın kurmak istediği üniversite, "Texas Institute of Technology & Science" (Teksas Teknoloji ve Bilim Enstitüsü) ismine sahip olacak. Bu üniversiteden "destansı" ürünlerin çıkacağını ifade eden Musk, üniversitenin ve bu üniversitede üretilecek ürünlerin küresel çapta hayranlık uyandıracağını belirtti.



WebTekno'nun haberine göre kimi takipçileri Elon Musk'ın fikrini desteklediler. Elon Musk vizyonunun bir üniversiteye aktarılması gerektiğini söyleyen internet kullanıcıları arasında arasında Texas Institute of Technology & Science'a gitmek isteyenler bile vardı.

300 MİLYAR DOLAR SERVETE SAHİP İLK KİŞİ OLDU

Elon Musk, artık 300 milyar dolardan fazla servete sahip ilk kişi unvanına da sahip oldu.  Bloomberg'ün Milyarderler Endeksi sonuçlarına göre iş insanının net serveti, bugün itibarıyla 302 milyar dolara ulaştı.

 

Öne Çıkanlar