'Yedinci kattan düştü' iddiası: İkisi polis, üç kişi gözaltına alındı

'Yedinci kattan düştü' iddiası: İkisi polis, üç kişi gözaltına alındı
Pencereden düştüğü iddia edilen 23 yaşındaki Sedefnur Çağlar, yoğun bakımda tedavi altına alınırken, iki polis ve evde bulunan bir genç kadın gözaltına alındı.

Kocaeli'’nin Körfez ilçesinde, polis memuru erkek arkadaşıyla birlikte bir polis memurunun evine misafirliğe giden üniversite öğrencisi 23 yaşındaki Sedefnur Çağlar'ın, yedinci kattaki dairenin penceresinden düştüğü iddia edildi.  Ağır yaralanan Sedefnur Çağlar yoğun bakımda tedavi altına alınırken, iki polis memuru ve evde bulunan bir genç kız gözaltına alındı.

Olay sabah saat 06.30 sıralarında, Körfez ilçesi Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde bulunan bir sitede meydana geldi. Kocaeli Üniversitesi Mimarlık Fakültesi son sınıf öğrencisi olan Sedefnur Çağlar, polis memuru olan arkadaşı A.B. ile birlikte polis memuru olan arkadaşları O.Ç.’nin evine gitti. İddiaya göre, iki polis memuru ve iki genç kız birlikte alkol aldı. Sedefnur Çağlar sabah saatlerinde yedinci katta bulunan dairenin penceresinden aşağı düştü. Genç kadının düştüğünü görenlerin haber vermesi üzerine 112 Acil Sağlık ekibi geldi. Derince Eğitim Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Sedefnur Çağlar’ın vücudunda kırıklar bulunduğu belirlendi. Ağır yaralanan genç yoğun bakımda tedavi altına alınırken, hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. 

Polis olay yerinde incelemede bulunurken, polis memurları A.B. ile O.Ç. ve kız arkadaşı gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.  (DHA)

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar