Ahmet Hakan’dan Arınç’a: Damadını kurtardığın gibi kurtar beni

Ahmet Hakan’dan Arınç’a: Damadını kurtardığın gibi kurtar beni
‘15 Temmuz gecesine kadar FETÖ’nün silahlı bir örgüt olduğunu anlayamamış, o kadarcık kusur kadı kızlarında bile bulunur’

Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, dün kendisini eleştiren eski TBMM Başkanı Bülent Arınç’a yanıt verdi. Ahmet Hakan, Arınç’ın "Seninle yaşamak zorunda olduğu için acısı her fotoğrafında yüzünden okunan kedin Sekter'e dahi acıyorum" sözlerine kedisi ‘Sekter’in ağzından yanıt verdi. Hakan yazısında Arınç için "Onun durumu hepsinden daha trajik. Trajik çünkü ruhu AK Parti’den çoktan koptuğu halde bedenini koparmaya bile cüret edemiyor" ifadelerini kullandı.

Ahmet Hakan, "Kurtar beni Bülent Abi" başlıklı yazıda, Arınç için şunları yazdı: 

"Gerçi 15 Temmuz gecesine kadar FETÖ’nün silahlı bir örgüt olduğunu anlayamamış, sırf bu yüzden "İsterseniz bana ahmak diyebilirsiniz" deme durumunda kalmıştı ama o kadarcık kusur kadı kızlarında bile bulunur canım.
…Madem şu koca memlekette çektiğim acıyı fark eden ilk ve tek kişi sen oldun, o halde gel de kurtar beni bu adamın elinden Bülent Abi...

Gerekirse cübbeni giy, müdafaa et beni. Hiç merak etme:

Karşılığını fazlasıyla öderim sana Bülent Abi...Yedi senedir ben bu adamla yaşıyorum abi. Sana istemediğin kadar çok mahrem bilgi veririm. Sen ister o mahrem bilgileri, kaset faresi dostlarına verirsin. İster önümüzdeki polemiklerde kullanırsın. Artık orası senin bileceğin iş. Kurtar beni Bülent Abi. Gel, kaçır beni Bülent Abi...Gel, sahip çık şu Sekter mazlumuna...Damadını kurtardığın gibi kurtar beni.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar