AKP'li Şahin'den Davutoğlu açıklaması: Keşke böyle bir karar alınmasaydı

AKP'li Şahin'den Davutoğlu açıklaması: Keşke böyle bir karar alınmasaydı
Cumhurbaşkanlığı YİK Üyesi AKP'li Mehmet Ali Şahin, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun AKP'den ihraç kararıyla ilgili 'Keşke böyle bir ihraç kararı alınmamış olsaydı' açıklaması yaptı.

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Mehmet Ali Şahin, Afyonkarahisar’da, basın mensuplarının gündeme ilişkin sorularını cevapladı. Şahin, yeni parti kurma çalışmalarını açıklayan eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, Selçuk Özdağ, Ayhan Sefer Üstün ve Abdullah Başcı’nın, parti kurma kararı verdikten sonra AKP ile üyelik ilişkisinin devam etmesinin son derece yanlış olacağını söyledi.

'KEŞKE BÖYLE BİR İHRAÇ KARARI ALINMAMIŞ OLSAYDI'

Açıklamasında Davutoğlunu eleştiren Şahin, "Keşke böyle bir ihraç kararı alınmamış olsaydı. Mesela sayın Davutoğlu, genel başkan iken, altında imzası bulunan, parti aleyhine konuştuğu ve gelişi güzel ifadelerde bulunduğu için kaç kişinin ihracına karar vermiştir? Bu kararların altında sayın Davutoğlu’nun imzası vardır. Dolayısıyla işin başındayken farklı, sadece üyeyken farklı davranmak profesörlük unvanına erişmiş olan bir kişiye yakışmaz diye değerlendiriyorum" dedi. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar