AKP'li vekilin eşi Kültür ve Turizm Müdürü oldu

AKP'li vekilin eşi Kültür ve Turizm Müdürü oldu
Tarım ve Orman Bakanlığı’ndaki çok sayıda bürokratın görevden alınma kararı resmileşti.

AKP Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu’nun eşi Ali Ayvazoğlu henüz bir yıllık memuriyeti bile dolmadan Trabzon Kültür ve Turizm Müdürlüğü’ne getirilmişti. Ayvazoğlu’nun şimdi de Ankara Kültür ve Turizm Müdürü olarak atandı. 

Resmi kadrolarda görev değişikliğine ilişkin Cumhurbaşkanlığı kararı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Tarım ve Orman Bakanlığı’ndaki çok sayıda bürokratın görevden alınma kararı resmileşti.

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu’nda (TÜBİTAK) açık bulunan başkan yardımcılığına Prof. Dr. Ahmet Yozgatlıgil getirildi. Yozgatlıgil, aynı zamanda ODTÜ rektör yardımcılığı görevini yürütüyor. Türkiye Uzay Ajansı Başkanlığı’nda açık bulunan başkan yardımcılığına Salih Metin Kibar getirildi. Kibar, Torku Konya Şeker’in yönetim kurulu üyeleri arasında yer alıyor.

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Ankara İl Müdürlüğü’ne Trabzon İl Müdürü Ali Ayvazoğlu, Aksaray İl Müdürlüğü’ne Mustafa Doğan, Bursa İl Müdürlüğü’ne Kamil Özer, Eskişehir İl Müdürlüğü’ne Şennur Azade, Karaman İl Müdürlüğü’ne Burhan Yemiş, Kütahya İl Müdürlüğü’ne Zekeriya Ünal, Muş İl Müdürlüğü’ne Mehmet Şengül ve Zonguldak İl Müdürlüğü’ne Kemal Akçay’ın atamaları yapıldı.

BU KEZ DE ANKARA KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRLÜĞÜNE ATANDI 

Daha önce Bank Asya’da avukatlık yapan AKP Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu’nun eşi Ali Ayvazoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nde görev yaparken henüz bir yıllık memuriyeti dolmadan Trabzon Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevine getirilmişti. Son atama kararnamesi ile Ali Ayvazoğlu bu kez de Ankara Kültür ve Turizm Müdürü olarak atandı.
 

Öne Çıkanlar