Al Capone'nun 174 eşyası satışa çıkarılıyor

Al Capone'nun 174 eşyası satışa çıkarılıyor
'Bu müzayede Bir Amerikan efsanesinin yaşam tarzını görmemize fırsat verecek.'

ABD’nin en ünlü mafya lideri Al Capone’un 174 eşyası torunları tarafından açık artırmada satışa çıkarılıyor. açık artırmanın direktörü Brian Witherell, "Bu müzayede Bir Amerikan efsanesinin yaşam tarzını görmemize fırsat verecek" diye konuştu.

Satışa sunulan eşya arasında Al Capone’nin favori silahı Colt.45 tipi otomatik tabanca ve Alcatraz hapishanesinden oğlu Sonny’ye yazdığı mektup da bulunuyor.

EN YÜKSEK FİYAT BEKLENTİSİ

NTV'nin aktardığına göre, başlangıç fiyatı 50 bin dolar olan tabancanın, müzayedede en yüksek fiyata satılacağı tahmin edilirken, mektubun başlangıç fiyatının ise 12 bin 500 dolar olduğu belirtildi.

Ayrıca Al Capone’un fotoğrafları, eşi Mae ile paylaştığı yatağı, platinden yapılmış Patek Philippe marka cep saati gibi birçok eşyası açık artırmada yer alacak.

YAŞAM TARZINI GÖSTERECEK

8 Ekim’de ABD’de yapılacak açık artırmanın direktörü Brian Witherell, "Bu müzayede Bir Amerikan efsanesinin yaşam tarzını görmemize fırsat verecek" dedi. Al Capone’un torunları, mafya babasının kişisel eşyasının onun yumuşak tarafını göstermesini umduklarını belirtti. Al Capone 1947’de ölmüştü.

Öne Çıkanlar