Amiral Cem Gürdeniz'in eşinden TGB'ye tepki: Yazıklar olsun ne hale gelmişsiniz

Amiral Cem Gürdeniz'in eşinden TGB'ye tepki: Yazıklar olsun ne hale gelmişsiniz
Emekli Amiral Cem Gürdeniz'in eşi Rengin Gürdeniz, Türkiye Gençlik Birliği'nin emekli amirallerin bildirisine tepki göstermesi sonrası sosyal medyadan açıklama yaptı.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'in gençlik yapılanması Türkiye Gençlik Birliği'nin (TGB) emekli amirallerin "Tekkedeki amiral", "Montrö'nün tartışmaya açılması", "Atatürk ilke ve devrimleri" konularındaki bildirisine karşı çıkan açıklamasına tepki gösterdi.

Amirallerin bildirisi sonrası TGB'nin sosyal medya hesabından yapılan "Bugün her cephede kahramanca savaşan Türk ordusunu, Atatürk çizgisinden çıkmış olarak göstermek Vatan Savaşımıza kara çalan vahim bir yanlıştır" açıklama sonrası emekli Amiral Cem Gürdeniz'in eşi Rengin Gürdeniz TGB'ye tepki gösterdi.

Rengin Gürdeniz, TGB'nin sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabının altına "Bir daha asla Cem Gürdeniz i konferans talebi için aramayın Ben eşi olarak izin vermeyeceğim gerçekten yazıklar olsun.  Gerçekten bunu yazdığınıza inanamıyorum yazıklar olsun siz ne hale gelmişsiniz" yazdı.



İlgili Haberler
Öne Çıkanlar