Avrupa futbolunda dev takas gündemde

Avrupa futbolunda dev takas gündemde
Avrupa basınında Pogba - Ronaldo takası gündemde

Juventus'tan ayrılacağı konuşulan Cristiano Ronaldo için bomba bir takas iddiası ortaya atıldı. Manchester United'ın Ronaldo için Juventus'a Paul Pogba'yı önereceği ve Portekizli yıldızın da Kırmızı Şeytanlar'a dönmeye sıcak baktığı öğrenildi.

İngiliz basınından The Sun'ın İtalyan yayın organı Calciomercato'ya dayandırdığı habere geöre Cristiano Ronaldo, İngiliz devi Manchester United'a geri dönüyor. Haberde Kırmızı Şeytanlar'ın Juventus'a Paul Pogba karşılığında Portekizli yıldızı önereceği iddia edildi.

Ronaldo'nun Manchester United'a dönmeye sıcak baktığı öğrenilirken Juventus'un da yıldız futbolcunun maliyetinden kurtulmak için teklife olumlu yanıt vereceği ileri sürüldü.

Cristiano Ronaldo'nun İtalyan kulübündeki geleceği juventus'un Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Porto'ya elenmesinin ardından konuşulmaya başlanmış ve yıldız futbolcunun takımdan ayrılacağı gündeme gelmişti. Juventus ile bu sezon 37 maçta 32 gole imza atan Ronaldo, 2003-2009 yılları arasında ise Manchester United forması giymişti. Manchester United'lı futbolcu Paul Pogba ise 2016 yılında dönemin rekor transfer ücretiyle Juventus'tan İngiliz devinin kadrosuna katılmıştı.

Öne Çıkanlar