Beyoğlu’nda akrabalar arasında silahlı kavga: Ölü sayısı 4’e yükseldi

Beyoğlu’nda akrabalar arasında silahlı kavga: Ölü sayısı 4’e yükseldi
İstanbul'da evden ayrılan eşinin sığındığı dayısının evine giden erkeğin ailesiyle kadının ailesi arasında çıkan silahlı olaylarda 4 kişi hayatını kaybetti.

İstanbul’un Beyoğlu ilçesine bağlı Örnektepe'de dayısına sığınan eşini geri götürmek isteyen erkeğin ailesiyle kadının ailesi arasında çıkan silahlı olaylarda ölü sayısı 4’e yükseldi. Yaralı olarak kaldırıldığı hastanede tedavi gören Beytullah Akçay da hayatını kaybetti.

Örnektepe Mahallesi’nde dün saat 13.45 sıralarında meydana gelen olayda 1.5 yıl önce evlendiği eşiyle bir süredir sorunlar yaşayan Hacer Giray, birkaç gün önce evinden ayrılarak 6 aylık kızıyla birlikte dayısının yanına sığındı. Telefonla görüştüğü kadının eve gelmek istememesi üzerine Enes Berk Giray, yüz yüze konuşmak için yanına babası Hulusi Giray ve amcasının oğlu Burak Giray'ı da alarak eşinin dayısı Mahmut Akçay'ın evinin olduğu yere gitti.

DHA’nın haberine göre Hacer Giray aşağı inmezken, Enes Berk Giray ile konuşmak için yanına giden kadının kuzenleri Beytullah ve İrfan Akçay’a tabancayla ateş edildiği öğrenildi.

Bu sırada yaşananları duyarak olay yerine gelen Hacer Giray'ın babası Mürsel Ağrı’nın da belinden çıkardığı tabancayla dünürü Hulusi Giray, damadı Enes Berk Giray ve Burak Giray'a ateş ederek kafalarından vurduğu aktarıldı. Hulusi Giray, Enes Berk Giray ve Burak Giray hayatını kaybederken, olayda yaralanan Beytullah Akçay ile İrfan Akçay hastaneye kaldırılmıştı.

Beytullah Akçay bugün kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Yaşanan silahlı olayda hayatını kaybedenlerin sayısı 4'e yükseldi.

Öne Çıkanlar