'Buket Aydın, Ankara'dan birilerini araya koydu'

'Buket Aydın, Ankara'dan birilerini araya koydu'
İşine son verilen Buket Aydın'ın yerine Semiha Şahin Kanal D Ana Haberi sunmuştu.

Demirören Grubu'nun eski Dijital Yayın Koordinatörü Serkut Bozkurt, Kanal D Ana Haberi sunarken görevine son verildiği iddia edilen Buket Aydın'ın 'araya birilerini soktuğunu' ve pazartesi günü tekrar ekranda olacağını söyledi.

Kanal D Haber Başkanı ve ana haber bülteni sunucusu Buket Aydın'ın görevine geçtiğimiz cuma günü son verilmiş, Aydın'ın yerine CNN Türk'ün haber sunucusu Semiha Şahin Kanal D Ana Haberi sunmuştu. Aydın'ın 'Bülteni ben sunacağım' diyerek stüdyoya girmeye çalıştığı ancak kanal güvenliği kendisini zorla dışarı çıkardığı öne sürülmüştü. Buket Aydın kendini odasına kilitlediği ve daha sonra kanalın bulunduğu binadan güvenlik eşliğinde dışarı çıkarıldığı belirtilmişti.

Buket Aydın’ın yerine kimin geçeceği konuşulurken, yeni bir iddia gündeme geldi. Demirören Grubu’nun eski Dijital Yayın Koordinatörü Serkut Bozkurt Twitter hesabından şu iddiayı paylaştı:

"Taze medya dedikodusu; Buket Aydın, Kanal D’ye geri dönebilmek için Ankara’dan birilerini araya koymuş. Duyduğuma göre, Pazartesi yine ekranda olacak." (HABER MERKEZİ)

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar