Cem Yılmaz'a Emek Sineması tepkisi: Hani Emek harcanmazdı

Cem Yılmaz'a Emek Sineması tepkisi: Hani Emek harcanmazdı
Cem Yılmaz'ın yeni dizisi Erşan Kuneri'nin galası yıkılan Emek sinemasının yerine yapılan Grand Pera'da gerçekleşecek. Sinemacılar, Emek direnişinin yanında olan Yılmaz'a tepkili.

Komedyen Cem Yılmaz, Netflix'te yayınlanacak yeni dizisi Erşan Kuneri'nin galasını Emek Sineması'nın yerine açılan Grand Pera'da yapmaya karar verince eleştiri yağmuruna tutuldu.

Yılmaz'a Emek Sineması'nın yıkım kararına karşı verdiği "Emek harcanmaz" tepkisi hatırlatılarak "Hani Emek harcanmazdı?" denildi.

 

 

EMEK GEZİ'NİN HABERCİSİYDİ

Osman Erden adlı Twitter kullanıcısı "Erşan Kuneri'nin galası Grand Pera'da olacakmış. Emek Sineması'nın yıkılmasına karşı yapılan eylemler Gezi Direnişi'nin habercisiydi. Grand Pera'yı aklamak hiçbir şey değilse de, o eylemlerin önünde yer alan, bugün Gezi Direnişi yüzünden tutuklu olan Mücella Yapıcı'ya ayıptır!" derken, Cumhuriyet yazarı Emrah Kolukısa "Küçük bir sitemim olacak; hem Netflix'e hem Cem Yılmaz'a! Dizinin galası Grand Pera'da yapılıyor. Burası, yıkılan Emek Sineması'nın yerine yapılan bina... O bina bizim için lanetli bir bina, bu galaya neredeyse hiçbirimiz gitmeyeceğiz. Ne Netflix'e ne de Cem Yılmaz'a yakıştı diyebilirim" dedi.

 

 

Öne Çıkanlar