CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin: Gültekin ailesini ben aradım ama sadece taziyemi ilettim

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin: Gültekin ailesini ben aradım ama sadece taziyemi ilettim
CHP’li milletvekilinin Muğla’da vahşice katledilen Pınar Gültekin’in ailesini aradığı ve 'davadan vazgeçin' dediği iddiasına ilişkin tartışma sürüyor.

Muğla’da Cemal Metin Avcı'nın vahşice katlettiği Pınar Gültekin’in ailesini CHP’li bir milletvekilinin aradığı ve "davadan vazgeçin" dediği iddialarına ilişkin tartışma sürüyor. Devam eden davayla ilgili iddialara ilişkin ailenin avukatı Rezan Epözdemir, "Arayan milletvekilinin ismini 4 Ocak'taki duruşma sonrasında baba kendisi açıklayacak" dedi.

‘ARAYAN BENDİM İSTİFA EDERİM’

Ardından CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, aileyi arayan tek milletvekilinin kendisi olduğunu belirtip Twitter’dan şunları söyledi: "Pınar Gültekin'in cenazesinden bir gün sonra (23 Temmuz) mağdur ailesiyle taziye amaçlı aramanın dışında hiçbir diyaloğum olmamıştır. Buna rağmen insani amaçlı bir aramanın bu noktaya gelmesinden şaşkınım. Davaya benim müdahil olduğuma dair en ufak bir kanıt, en ufak bir teknik bulgu, en ufak bir ima ortaya çıkarsa sadece CHP'den değil milletvekilliğinden de istifa edeceğimi taahhüt ederim. 

GAZETECİ METİN CİHAN HTS KAYITLARINI İSTEDİ

Girgin’ne cevap veren serbest gazeteci Metin Cihan ise "Ortaya çıkarsa" diyemezsiniz. Mağdur ailenin beyanı dikkate alıyoruz. Ama siz sadece beyanla yetinemezsiniz. kanıt göstermesi gereken sizsiniz. Örneğin, 16-25 temmuz arası telefon hts kaydınızı kamuoyuna açıklayabilir misiniz? (kendi talebinizle GSM şirketinden alabiliyorsunuz)" dedi.

    

'HTS KAYITLARINI İSTEDİM'

Milletvekili Girgin ise bu Tweete şu yanıtı verdi: "Metin bey yorumunuz için teşekkür ederim. 16 temmuzdan günümüze kadar olan HTS kayıtlarını istedim. Tarafıma ulaştığında sizlere ileteceğim." (HABER MERKEZİ)

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar