Cihatçı Emrah Çelik: AK Parti ve MHP teşkilatları buraya en büyük insani yardımı yapmaktadır

Cihatçı Emrah Çelik: AK Parti ve MHP teşkilatları buraya en büyük insani yardımı yapmaktadır
Emrah Çelik, ARTI TV'de Erk Acarer'in sunduğu 'Haber Peşinde' programına konuştu.

ARTI GERÇEK- Sosyal medyada kafa kesme videosuyla, bozkurt işareti ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile yan yana çekilen fotoğrafı ile gündem olan cihatçı ARTI TV'de Erk Acarer'in sunduğu "Haber Peşinde" programına konuştu. 

Emrah Çelik "El Kaide bayrağı İslam davasına gönül veren tüm kardeşlerimizin bayrağıdır. DEAŞ'a karşı savaştık" dedi. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve Süleyman Soylu'ya saygılarının büyük olduğunu söyleyen Çelik, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında "sınırı koruduklarını" kaydetti. Görüntüleri medyaya yansıyan elindeki kesik kafanın Suriye askeri olduğunu kaydeden cihatçı Çelik medyada kendileri aleyhine haberler çıkmaya devam ederse "karşılık vereceklerini" ifade ederek gazetecileri tehdit etti.

2014'ten beri Suriye'de Türkmen birlikleri içinde savaştığını ve IŞİD'le hiçbir bağlantılarının olmadığını öne süren Emrah Çelik özetle şöyle konuştu:

"(Türkmen birliği) Suriye'de Türk bayrağını dalgalandıran ilk birliktir. TSK ile operasyonlarda şehit veren birliktir. Türkmen davasına (inanan) kardeşlerimizden oluşmaktadır. Bizim DEAŞ ile herhangi bir bağlantımız yoktur. Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a gönül bağımız ebedidir. Sayın Cumhurbaşkanımızın Türkistan davasına sayısız emekleri vardır. Soylu ile resmimiz AK Parti teşkilatında görev yaptığım döneme aittir. Allah kendisinden razı olsun. Elimdeki kesik kafa Suriye askerine ait. Türkiye bölgede huzur adına bulunan tek ülkedir. TSK ile birlikteyiz. Türkmen birlikleri şu anda İdlib'de TSK ile birlikte görev yapmaktadır."

"AK Parti ve MHP teşkilatları buraya en büyük insani yardımı yapmaktadır. 15 Temmuz gecesi tüm teşkilatımızla silahlı mücadeleye dahil olduk. 5 Temmuz'da sınırları tuttuk. SADAT ile herhangi bir bağımız yok. Allah devletimizden ve milletimizden razı olsun. Bize karşı haberler olacaksa  tabii ki bizim de karşılığımız olacaktır. Türk devleti bölgedeki en güçlü devlettir. Sayın bakanla olan resmimiz Gençlik Kolları dönemine aittir. Türkistan davasına gönül vermişiz"

Öne Çıkanlar