Cumhurbaşkanlığı'ndan tutuklu Demirtaş'a mail: Kronik rahatsızlığın varsa evden çıkma

Cumhurbaşkanlığı'ndan tutuklu Demirtaş'a mail: Kronik rahatsızlığın varsa evden çıkma
Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi, Edirne Cezaevi’nde tutuklu bulunan HDP’nin önceki Eş Genel Başkanı Demirtaş’a koronavirüs konulu mail gönderdi.

Korona virüsüne karşı alınacak önlemler konusunda Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi, yurttaşlara bilgilendirme içerikli mailler gönderiyor.

Bilgilendirme metninde bir takım kamu hizmetlerinin e-devlet üzerinden yapılacağı anlatılıyor. Yurttaşlardan evde kalmalarının istendiği bu maillerden biri de Edirne Cezaevi’nde tutuklu bulunan HDP’nin önceki Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın mail adresine gönderildi.

Maili görerek içeriğini sosyal medya hesabından paylaşan Demirtaş’ın eşi Başak Demirtaş, kronik rahatsızlığı bulunan eşi ve diğer tutuklu ve hükümlülerin salgın riskine karşı tahliye edilip evlerine gönderilmesi talebini yineleyerek, cumhurbaşkanlığını etiketleyerek, "Selahattin’e gönderdiğiniz mailde ‘Ciddi kronik hastalığınız varsa evden çıkmayın’ diyorsunuz. İyi de biz de onu diyoruz zaten @tcbeştepe" diye yanıt yazdı.(HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar