Davutoğlu'ndan AKP'ye ağır itham: Kimler adına çalıştıkları araştırılmalı

Davutoğlu'ndan AKP'ye ağır itham: Kimler adına çalıştıkları araştırılmalı
Cumhurbaşkanı  Erdoğan’ın 'Ülkemizi bu ekonomik kurtuluş savaşından da zaferle çıkartacağız' sözlerine sert tepki veren Davutoğlu, 'Türkiye bu ağır cehalet lobisinden kurtulmalı' dedi

Cumhurbaşkanı  Erdoğan’ın "Ülkemizi bunca tuzaktan, bunca badireden nasıl çıkardıysak, Allah'ın yardımı ve milletimizin desteğiyle bu ekonomik kurtuluş savaşından da zaferle çıkartacağız" sözlerine tepki gösteren Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, "Erdoğan-Bahçeli iktidarının ülkeyi batırarak verdikleri iktidarda kalma savaşının ismi 'Ekonomik kurtuluş savaşı' değildir! Her açıklamaları ekonomiye atılan bir füze etkisi yapan bu cehalet lobisi artık milli güvenlik sorunudur. Kimler adına çalıştıkları araştırılmalıdır" dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun yaptığı paylaşımda  tepkisini gösterdi.

Davutoğlu'nun paylaşımı şöyle:

"Erdoğan-Bahçeli iktidarının ülkeyi batırarak verdikleri iktidarda kalma savaşının ismi ‘ekonomik kurtuluş savaşı’ değildir" diyen Davutoğlu, "Her açıklamaları ekonomiye atılan bir füze etkisi yapan bu cehalet lobisi artık milli güvenlik sorunudur. Kimler adına çalıştıkları araştırılmalıdır!"

Öne Çıkanlar