Demirtaş’ın test sonuçları çıktı

Demirtaş’ın test sonuçları çıktı
HDP Milletvekili Necdet İpekyüz, Demirtaş’a kalp ritmi ve tansiyonunu takip etmek için holter cihazı takıldığını, bu cihazın sonuçlarının hafta içerisinde kendilerine iletileceğini söyledi.

Geçen hafta, tutulduğu Edirme Cezaevi'nde rahatsızlanan ve kısa süreli bilincinin kapandığı açıklanan HDP'nin önceki Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’a yapılan testlerin ilk sonuçları belli oldu. 

BirGün’den Hüseyin Şimşek’in haberine göre, HDP Milletvekili Necdet İpekyüz, Demirtaş’ın dün yeniden hastaneye götürüldüğünü ancak bunun yarım kalan testlerin tamamlanması için yapıldığını anlatarak, "Sayın Demirtaş’a mide kontrolü yapılmak isteniyordu. Bu nedenle dün endoskopi yapıldı. Daha önce yapılan testlerde ise ciddi bir soruna rastlanmadı. Şu an durumu ve morali gayet iyi" dedi.

Demirtaş’ın zaman zaman nefes darlığı ve çarpıntı sorunu yaşadığını aktaran İpekyüz, "Moralli ve sağlıklı görünse de belirli aralıklarla yaşadığı çarpıntılar kendisini çok huzursuz ediyor. Bu nedenle önümüzdeki dönemde yeni testler yapılabilir. Şu an için nöroloji ve kardiyoloji bölümlerinin yaptığı tetkiklerde korkulacak bir duruma rastlanmadı" dedi. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar