Dortmund yenilgisi sonrası Sergen Yalçın’ın istifası cebinde

Dortmund yenilgisi sonrası Sergen Yalçın’ın istifası cebinde
Bir kez daha istifa etme aşamasına gelen Sergen Yalçın, teknik heyeti ile yapacağı görüşmenim ardından kararını verecek.

Şampiyonlar Ligi gruplarındaki son maçında Borussia Dortmun'a 5-0 kaybeden Beşiktaş'ta, Sergen Yalçın'ın durumu yeniden tartışılıyor. 

Bu mağlubiyetle Beşiktaş'ın kazanamama serisi 8 maça çıktı. Ligde 4-0 kaybedilen Giresunspor maçının ardından istifa etmeyi düşünen ancak Ahmet Nur Çebi ile yaptığı görüşmenin ardından görevine devam etme kararı alan Sergen Yalçın bir kez daha istifanın eşiğinde. 

Teknik ekibi ile görüşecek olan 49 yaşındaki Yalçın, kısa süre içinde kararını verecek.  

İstifa kararı alması halinde Beşiktaş’ın bu hafta Süper Lig’de oynayacağı Yukatel Kayserispor maçına çıkmayacakolan Yalçın'ın, devam kararı alması halinde siyah beyazlı takımdaki geleceği Kayserispor maçının sonucuna göre netlik kazanacak.

YÖNETİCİLER, BAŞKAN ÇEBİ’YE BASKI YAPIYOR

Fanatik’in haberine göre; Beşiktaşlı yöneticilerin büyük çoğunluğu, alınan başarısız sonuçların sorumlusu olarak gördükleri Sergen Yalçın ile yolların ayrılmasını istiyor. Söz konusu talepleriyle ilgili siyah-beyazlı kurmaylar, başkan Ahmet Nur Çebi’ye de baskı yapıyor.

Beşiktaşlı yöneticiler, Sergen Yalçın’la yazın gerçekleştirilen sözleşme yenileme görüşmelerinin süresinin uzaması nedeniyle takımın olumsuz etkilendiğini ve mevcut başarısızlıkta bu durumun da pay sahibi olduğunu düşünüyor. 

Bu noktada ise Beşiktaş Yönetimi’nin, henüz Sergen Yalçın’la yolların ayrılması kararını alması ve takımın başına farklı bir ismi getirmesi de bugün için beklenmiyor. 

Öne Çıkanlar