Esra Elönü: Müdahale etmem gerekirdi

Esra Elönü: Müdahale etmem gerekirdi
Esra Elönü, sunduğu programda Sevda Noyan’ın '15 Temmuz kursağımızda kaldı. Bizim aile 50 kişiyi götürür' sözlerine müdahale etmemesi nedeniyle üzgün olduğunu söyledi.

Ülke TV'de yayınlanan "Arafta Sorular" programında yazar Sevda Noyan'ın "ailesinden donanımlı 50 kişi" ile 'darbecileri' ölümle tehdit eden ve "listem hazır" diyen konuşmasına katılan sunucu Esra Elönü, tepkilerin dinmemesi üzerine geri adım attı. Elönü, "Konuğumun söylediklerinin haddi aşan ifadeler olduğu bir gerçek ve müdahale etmem gerekirdi. Gösterdiğim gafletin toplumsal barış ve birliktelik aleyhine yarattığı algıdan dolayı üzgünüm" dedi.

Sevda Noyan dün geceki yayında, "15 Temmuz kursağımızda kaldı, istediklerimizi yapamadık. Ayaklarını denk alsınlar. Bizim aile 50 kişiyi götürür. Bizim sitede hâlâ 3-5 var, benim listem hazır" demişti. Esra Elönü de "Ayak az kalır bence, 4 ayaklarını denk alsınlar" diyerek Noyan'ı desteklemişti.

Twitter hesabından açıklama yapan Esra Elönü, "Programda konuğumun son dönemlerdeki darbe imalarını değerlendirirken söylediklerinin haddi aşan ifadeler olduğu bir gerçek ve müdahale etmem gerekirdi. Gösterdiğim gafletin toplumsal barış ve birliktelik aleyhine yarattığı algıdan dolayı üzgünüm. Onun dışında her türlü kaos çıkarma ve darbe yapma imalarına karşı demokrasiyi ve hukuku savunma kararlılığımızın da bilinmesini isterim" ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar