'Ezhel Parodi' videosu sebebiyle tutuklanan fenomene tahliye kararı verildi

'Ezhel Parodi' videosu sebebiyle tutuklanan fenomene tahliye kararı verildi
Yayınladığı 'Ezhel Parodi' isimli videodan dolayı tutuklanan fenomen Porçay hakkında tahliye kararı verildi.

Yayınladığı "Ezhel Parodi" isimli video sebebiyle hakkında 'uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanımını özendirmek' suçundan dava açılan ve tutuklanan sosyal medya fenomeni Porçay'ın hakkında tahliye kararı verildi. Fenomen Porçay'ın avukatı Ali Gül haberi sosyal medya hesabından duyurarak, "Porçay'ı birkaç saat içerisinde Metris Cezaevi’nden teslim alacağız inşallah. Sevenlerini beklerim" ifadelerini kullandı.

Gül, "Önümüzdeki günlerde Anayasa Mahkemesi’ne de başvurumuzu yapacağız. Bu cezayı kaldırtacağız ve Porçay’ın hayatına hiçbir etkisi kalmayacak" ifadelerini kulalndı.

'BU AKIL ALMAZ KARARA İMZA ATANLAR ÇOK PİŞMAN OLACAKLAR'

Ali Gül'ün sosyal medya hesabındaki paylaşımları şöyle:

"Porçay hakkında cezaevi kurulu bugün karar verdi, az önce infaz hakimliğinin de kararı verdiği bilgisini edindik. Kendisini birkaç saat içerisinde Metris Cezaevi’nden teslim alacağız inşallah. Sevenlerini beklerim.

Porçay cezaevinden tahliye ediliyor ancak 4 yıl 2 aylık ceza kaldırılmış değil. Karar düzeltme için başvurumuzu yaptık, önümüzdeki günlerde Anayasa Mahkemesi’ne de başvurumuzu yapacağız. Bu cezayı kaldırtacağız ve Porçay’ın hayatına hiçbir etkisi kalmayacak. Fakat bu akıl almaz karara imza atanlar çok pişman olacaklar bu yaptıkları yüzünden. Keşke ben o gün öyle yapmasaydım, bu saçmalığa kalkışmasaydım diyecekler ama geç olacak. Destek olan herkese çok teşekkür ediyorum."

Öne Çıkanlar