Finansbank ve Enpara'da yaşanan para gönderme sorunuyla ilgili resmi açıklama geldi

Finansbank ve Enpara'da yaşanan para gönderme sorunuyla ilgili resmi açıklama geldi
Finansbank ve Enpara kullanıcıları, gün içinde havale ve EFT işlemlerinde sorun yaşadıklarını, hesaplarından paranın çıktığını ancak alıcı tarafa ulaşmadığını aktardı.

QNB Finansbank ve onun bünyesindeki Enpara, son saatlerde kullanıcılarından gelen şikayetlerle gündeme geldi. Sosyal medyada ve forumlarda birçok kullanıcı, Finansbank’la işlem yaptıklarında sorunlarla karşılaştıklarını belirtti.

Şirketler ve platformlar hakkındaki şikayetlerin canlı olarak görüntülenmesine imkân sunan Downdetector’da kullanıcı şikayetleri son saatlerde ciddi oranda artış gösterdi. Sosyal medyada yapılan paylaşımlarda da aynı oranda sıklık yaşandı.

HAVALA VE EFT YAPILAMIYOR

Finansbank kullanıcılarının aktardıklarına göre yapılan havale ve EFT işlemlerinde sorunlar yaşandı. Hesaplarından başka hesaba havale ya da EFT yapan kullanıcılar, paranın hesaplarından çıktığını ancak alıcı hesaba ulaşmadıklarını aktardı. Kullanıcılar, bankanın müşteri hizmetlerine de ulaşamadıklarını ifade etti.

ENPARA'DAN AÇIKLAMA

Bunun üzerine Enpara, teknik ekiplerin konuyu incelediğini, sorunun kısa sürede giderileceğini belirten bir açıklama paylaştı.

 

Öne Çıkanlar