Galatasaraylı Gökbakar ve Fenerbahçeli Demirel'den 'Squid Game' koreografisine eleştiri

Galatasaraylı Gökbakar ve Fenerbahçeli Demirel'den 'Squid Game' koreografisine eleştiri
Dün akşam oynanan Galatasaray-Fenerbehçe derbisinin yankıları sürüyor. Galatasaraylı taraftarların maç öncesi hazırladığı 'Squid Game' koreografisine ise iki isimden aynı eleştiri geldi.

Spor Toto Süper Lig'in 13'üncü haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe'yi karşı karşıya getiren derbi öncesi, Galatasaray taraftarları Netflix dizisi "Squid Game" temalı bir koreografi hazırladı.

Galatasaray taraftarlarının hazırladığı koreografide ilk önce "Hazırsanız oyuna başlıyoruz" yazısı yer aldı. Daha sonra şekil değiştiren koreografide "Oyuncu 1907 elendi" notu düşüldü. Ayrıca mahkum gözüyle görülen kişinin üstündeki megafonla da Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Trabzonspor maçı sonrası megafonlu konuşmasına gönderme yapıldı. 

Ancak Galatasaray maçı kaybedince taraftarlar da eleştirildi.

DEMİREL: SAHADA BİR KORELİ OLDUĞUNU UNUTMUŞLAR

Eski Fenerbahçe kaptanı şimdilerde ise yayıncı kuruluşta spor yorumculuğu yapan Volkan Demirel, Galatasaraylı taraftarların yaptığı koreografiye değinerek, "Galatasaray taraftarları çok güzel bir koreografi hazırlamışlar, bir Kore dizisi… Ama sahada bir Koreli olduğunu unutmuşlar. Kim Min-Jae, bu oyunu en iyi oynayanlardan bir tanesiydi bugün. Gerçekten eğer koreografi buysa, bugün bu oyun lanse edildiyse, bunun başrol oyuncusu Kim Min-Jae’dir tebrik etmek lazım. Ayrıca ben iki takım oyuncularını da kutluyorum. Çok iyi mücadele vardı." diye konuştu. 

GÖKBAKAR: NEDEN 'SQUID GAME KOREOGRAFİSİ; ADAMA KAHRAMAN OLDU RESMEN

Galatasaray taraftarı olan sanatçı Şahan Gökbakar ise karşılaşmayı, Instagram hesabından paylaştığı "Derbi bitti derdi kaldı" başlıklı hikaye ile değerlendirdi.

Fenerbahçeli futbolcu Kim Min-Jae'nin performansına dikkati çeken Gökbakar, "Sahada Koreli varken neden 'Squid Game' koreografisi; adam kahraman oldu resmen" dedi.

Gökbakar, "Marcao ikinci sarıdan kırmızı olmalıydı. Diagne’nin golü iptal ise itmeden dolayı, Berkan’ı itmek de penaltı olmalıydı.Bence hakem çok egolu ve agresifti. Maçı gerenlere hizmet etti. Bir de sahada Koreli (Kim) varken neden Squid Game koreografisi? Nasıl bir kafa... Adam kahraman oldu resmen" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar