'Gare'ye giden HDP'li kadın vekil' iddiası sorulan Soylu yine isim vermedi

'Gare'ye giden HDP'li kadın vekil' iddiası sorulan Soylu yine isim vermedi
Meclis çıkışında gazetecilerin soruları üzerine Süleyman Soylu, 'HDP'li bir kadın milletvekili' dedi. Soylu bir başka soru üzerine de 'Şu an parlamentoda' dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Meclis Genel Kurulu'nda Gare operasyonuna ilişkin açıklamalarda bulundu. Soylu, bilgilendirme sırasında "Gara öyle kolay bir yer değil, burada göremediniz, üç boyutlu fotoğraflarını görseniz dağlar şöyle eğri kumbur, kara harekâtının çok zor yapılması lazım gelen yerlerden bir tanesi. Gerçi bir milletvekili çok yakın bir zamanda gitti, oralarda boy gösterdi; onu da biliyoruz, nasıl boy gösterdiğini de biliyoruz. İsmini sorarsanız söyleriz" ifadelerini kullandı.

'ŞU ANDA PARLAMENTODA'

Bu sırada AKP sıralarından "Söyleyin" sesleri yükselmesine rağmen Soylu isim zikretmedi. Süleyman Soylu, Bakan Akar ile birlikte Meclis'ten ayrılırken gazetecilerin Gare'ye giden milletvekilinin kim olduğu sorusu üzerine, "HDP'li bir kadın milletvekili" dedi.

İçişleri Bakanı Soylu, "Şu anda milletvekili mi, parlamentoda mı?" sorusuna ise "Evet" diye yanıt verdi. (HABER MERKEZİ)

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar