Hakan: Muhafız'ın yeni sezonunun yayın tarihi açıklandı

Hakan: Muhafız'ın yeni sezonunun yayın tarihi açıklandı
Başrolünde Çağatay Ulusoy'un yer aldığı Netflix'in ilk Türk dizisi The Protector'un (Koruyucu) 2. sezonunun 26 Nisan'da izleyiciyle buluşacağı açıklandı.

Netflix'ten yapılan açıklmaya göre, dizinin en çok izlendiği ülke beklendiği gibi Türkiye oldurken Türkiye’den sonra ise en çok, başta Brezilya ve Meksika olmak üzere, Latin Amerika ülkelerinde seyredildi. Latin Amerika’dan sonra ise en çok Afrika ülkelerinde ilgi gördü. Hakan: Muhafız’ın Ortadoğu ve Avrupa’da da hatırı sayılır bir izleyici kitlesi var. Avrupa’da ise en çok Fransa'da ve Almanya'da izlendi. Bu ülkeleri sırasıyla İspanya ve İtalya takip ediyor.

3. VE 4. SEZON 2020’DE

Başrollerini Çağatay Ulusoy, Hazar Ergüçlü, Ayça Ayşin Turan, Okan Yalabık, Mehmet Kurtuluş ve Yurdaer Okur’un üstlendiği dizinin 2. sezon oyuncu kadrosunda Engin Öztürk, Boran Kuzum, Saygın Soysal ve Burçin Terzioğlu gibi isimler yer alacak.

Yayınlandıktan sonraki ilk 4 haftada 10 milyon izleyiciye ulaşan Hakan: Muhafız, gördüğü bu ilginin ardından Netflix’ten 3. ve 4. sezon için de resmi onayı almıştı. Çekimlerine çok yakında başlanacak olan 3. ve 4. sezonun 2020’de yayınlanması bekleniyor. (YAŞAM HABERLERİ SERVİSİ)

Öne Çıkanlar