İddia: Beşiktaş Şenol Güneş'le anlaştı

İddia: Beşiktaş Şenol Güneş'le anlaştı
Teknik direktör olarak Beşiktaş'ın başında Şenol Güneş'i görmek isteyen Ahmet Nur Çebi'nin bu isteği gerçekleşiyor.

Geçen sezona kısıtlı kadrosuyla iki kupa alarak Sergen Yalçın yönetiminde damga vuran Beşiktaş, bu sezonun ilk birkaç maçında iyi performans gösterse de Şampiyonlar Ligi maçlarının başlamasıyla adeta bir çöküş yaşadı.

Üst üste alınan mağlubiyetler takımın oyununu da etkiledi ve Beşiktaş saha içinde mücadele gücü düşük bir takıma dönüştü.

Şampiyonlar Ligi'nde tarihin en kötü dördüncü derecesine imza atan Beşiktaş'ta eski tenik direktör Sergen Yalçın "Sorunu bilmiyorum, anlamıyorum, çözemiyorum" gibi açıklamalarda bulunmuştu. 

Yalçın'la yolların ayrılmasının ardından birçok ismin gündeme geldiği, son olarak da Portekizli Bruno Pinherio'yla anlaşma noktasında olunduğu açıklanmıştı. 

Ancak Portekiz'den gelen olumsuz haberle rota yeniden Şenol Güneş'e döndü. Beşiktaş'a başkan olduğu günden beri Şenol Güneş'i çok isteyen hatta Sergen Yalçın'dan önce kendisine teklif götüren Başkan Ahmet Nur Çebi'nin bu isteğiyse gerçek oluyor. 

Beşiktaş yönetiminden bazı isimler, tecrübeli teknik direktör ile anlaşıldığını ve Şenol Günüş'in devre arasında Beşiktaş'ın başına geçeceğini söyledi. 

Fenerbahçe derbisine Önder Karaveli ile çıkacak Beşiktaş'ta, Şenol Güneş'in devra arasında kısa da olsa takımla birlikte özel kamp çalışması yapmak istediği belirtildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar