İmamoğlu duyurdu: Asgari ücretliler dahi kendi gelirleriyle ev sahibi olacak

İmamoğlu duyurdu: Asgari ücretliler dahi kendi gelirleriyle ev sahibi olacak
İBB Başkanı İmamoğlu, asgari ücret sınırını dikkate alarak, en asgari seviyede geliri olan insanların bile gelirleriyle ev alabilecekleri bir proje duyuracaklarını açıkladı.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, dar gelirli İstanbulluların kendi gelirleriyle ev alabilecekleri bir proje hazırladıklarını duyurdu.

'EN DAR GELİRLİ İNSANLARIMIZIN BİLE HAYAL EDEBİLECEĞİ BİR PROJE'

KİPTAŞ Silivri 3. Etap Kura Çekiliş Töreni'nde konuşan İBB Başkanı İmamoğlu, yakında açıklanacağını belirttiği yeni proje ile ilgili takvimi belirlendiğini de söyledi:

"Önümüzdeki hafta, Türkiye'deki asgari ücret sınırını dikkate alarak, en asgari seviyede geliri olan insanlarımızın bile hayal edebileceği, gelirleriyle ev alabilecekleri bir proje konseptini, Silivri 4 Projesini duyuralım. Hem ekonomik anlamda hem birtakım moralsizliklerle boğuştuğumuz bu günlerde biz; umut olmayı başaralım. Bugün kuralar çekelim, bayram müjdelerini ailelerine ulaştırmış olalım. Önümüzdeki hafta, insanlarımızı, toplumumuzu, 'Bu koşullarda bile imkan elde edilebiliyor' umuduyla besleyelim."

'SOSYAL KONUTLAR ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ'

Twitter hesabından KİPTAŞ Silivri Konutları 3. Etap konutları hakkında bilgi veren İmamoğlu, "Dar gelirli aileler için ürettiğimiz sosyal konutların yapımı bitti, bugün kura çekimini yaptık. KİPTAŞ Silivri Konutları 3. Etap'ın hak sahibi hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum. İstanbullular için yeni sosyal konutlar üretmeye devam edeceğiz" dedi. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar