İmamoğlu'na ulaşım zammı tepkisi

İmamoğlu'na ulaşım zammı tepkisi
Kapalıçarşı'yı gezen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na ulaşım zamlarını gerekçe gösteren esnaf tepki gösterdi.

İstabul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'un önemli turistik alışveriş merkezlerinden Kapalıçarşı'da incelemelerde bulundu.

Kapalıçarşı gezisinde İBB üst yönetiminin de eşlik ettiği İmamoğlu, Kapalıçarşı Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Kurtulmuş ve ekibi ile kahvaltıda bir araya geldi.

'ESNAF ULAŞIM ZAMLARINDAN ŞİKAYETÇİ OLDU'

Kahvaltının ardından Kapalıçarşı turuna çıkan İmamoğlu'na çarşı esnafı ulaşım zamlarından şikayetçi oldu.

İndirimleri İBB meclisinin yaptığını söyleyen bir kişiye 'Sen bayağı takip ediyorsun siyaseti' karşılığını veren İmamoğlu, başka bir şikayetçinin yanına gitti. "3 yıldır yapılamayan zammı neden yaptınız" diye seslenen esnafa yanıt veren İBB Başkanı İmamoğlu, "Bağırmadan konuşalım" diyince esnaf da tepkisini 'Yüzde 35 neden?' diye sürdürünce İmamoğlu, "Zammı sordun, cevap verelim. Zam yapmak zorunda kaldık" dedi.

Esnafın "Seçimden önce ulaşımla ilgili dediniz ki, 'ulaşımı indireceğim' sözlerine, "İndirdik. Bak, geçen sene Şubat'tan Mart'tan bahsediyorsun. 1 sene geçti aradan" yanıtı veren İmamoğlu, 'Her şey çok güzel olacak' demiştiniz, olmadı' tepkilerine , "Olacak" karşılığı verdi. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar