İntihar eden 4 kardeşle ilgili yeni gelişme

İntihar eden 4 kardeşle ilgili yeni gelişme
Evlerinde ölü bulunan dört kardeşin cenazeleri dün de toprağa verilemedi.

İstanbul Fatih’teki evlerinde ölü bulunan Cüneyt (48), Oya (54), Yaşar (56) ve Kamuran Yetişkin (60) kardeşlerin cenazeleri dün de toprağa verilemedi.

Ailenin yakın dostu Serpil Alkan İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na dilekçe vererek cenazelerin kendisine teslim edilmesini talep etmişti. Savcılıktan cevap beklenirken intihar eden kardeşlerin Mersin’de yaşayan iki üvey kardeşi de cenazelerin Alkan tarafından alınmasına izin verdiklerini belirten imzalı dilekçeyi gönderdi.

MEZAR YERİ HAZIR

Dilekçeyi alan Alkan, dün nöbetçi İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na giderek cenazeleri almak istediğini söyledi. Ancak nöbetçi savcı bu izni soruşturma savcısının verebileceğini söyledi. Hürriyet’ten Damla Gürler’in haberine göre pazar günü izinli olan soruşturma savcısına ulaşamayan Alkan, "Kaç gün oldu cenazeler bekliyor. Onlara da bana da günah değil mi? Kardeşleri bana imzalı izin de gönderdi. Mezar yerleri hazır. Sadece bir imza bekliyorum. Nöbetçi savcı izni vermediği için pazartesi günü soruşturma savcısına gideceğim" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar