CHP'li Tanal: İsmail Kahraman'a hakkımı helal etmiyorum

CHP'li Tanal: İsmail Kahraman'a hakkımı helal etmiyorum
Yeniden aday olmadığı için vedalaştığı milletvekillerinden helallik isteyen Meclis Başkanı İsmail Kahraman'a, CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal 'Ben helal etmiyorum' karşılığı verdi.

GÜNCEL - AKP-MHP kararıyla 24 Haziran'a çekilen seçimler nedeniyle yarın son Genel Kurul toplantısının yapılacağı Meclis'te, yeniden milletvekili adayı olmayan siyasiler vedalaşıyor.

Milletvekilleriyle vedalaşan isimlerden biri de yaptığı çıkışlar ve söylemleriyle bir çok çevrenin ortak tepki gösterdiği Meclis Başkanı İsmail Kahraman oldu.

Yeniden aday olmayan AKP'li Meclis Başkanı İsmail Kahraman, yaptığı konuşmada son kez kürsüye çıkarak, "Kuluz, hata ederiz. Kötü niyetimiz yok. Ola ki hata etmişiz, birbirimizi hoş görmek durumundayız. Helalleşelim, birbirimizi bağışlayalım" sözleriyle Meclis’e ‘’Hakkınızı helal edin’’ diyerek hem veda etti hem de tüm vekillerden helallik istedi.

İsmail Kahraman'ın 'helallik' konuşmasını dinleyen milletvekillerinden CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Kahraman'ın isteğine "Ben helal etmiyorum" karşılığı verdi.

(Haber merkezi)

Öne Çıkanlar