İstanbul'da kağıt toplama işçisi bıçaklanarak öldürüldü

İstanbul'da kağıt toplama işçisi bıçaklanarak öldürüldü
İstanbul Kağıthane'de yabancı uyruklu bir kağıt toplama işçisi bıçaklanarak öldürüldü. Cinayetle ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı.

İstanbul’un Kağıthane ilçesinde yabancı uyruklu bir kağıt toplayıcısı bıçaklanarak öldürüldü. Saldırgan kaçarken, cinayetle ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı.

Dün gece saat 23.30’da Kağıthane’de bir caddede kağıt toplayıcılığı yapan 4 kişinin tartıştığı, bu esnada yabancı uyruklu kağıt toplama işçisinin damarından bıçaklandığı belirtildi. Olayın ardından saldırgan ve diğer iki kişinin olay yerinden kaçtığı öğrenildi.

Arkadaşı tarafından bıçaklandığı iddia edilen M.S.A. olay yerinde hayatını kaybetti. Bıçaklanan işçinin yerde yattığını gören çevredeki vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

İNCELEME BAŞLATILDI

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık M.S.A.’nın hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yerine gelen Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği Ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı. Yapılan çalışmada olay yerine yakın bir yerde de cinayette kullanıldığı düşünülen muştaya rastlandı.

Kağıt toplayıcısının öldürüldüğü yerde yapılan olay yeri inceleme çalışması 3 saat sürerken, işçinin cansız bedeni cenaze aracıyla Adli Tıp Başkanlığı morguna kaldırıldı.

Saldırgan hakkında arama çalışması başlatıldı.

 

Öne Çıkanlar