Kılıçdaroğlu Habertürk'te katılacağı programı iptal etti

Kılıçdaroğlu Habertürk'te katılacağı programı iptal etti
HaberTürk TV, CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Merkez Bankası rezervleri ve eski bakan Berat Albayrak hakkında konuştuğu sırada yayını kesmişti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında konuşurken canlı verdiği yayını kesen Habertürk TV'de yarın katılmayı planladığı programı iptal etti. 

HaberTürk, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın Hazine ve Maliye eski Bakanı Berat Albayrak hakkındaki sözlerine yanıt veren CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun canlı yayınlanan grup toplantısını yarıda kesti.

O sırada Merkez Bankası rezervleri ve Albayrak hakkında konuşan Kılıçdaroğlu bu konuları bitirdikten sonra HaberTürk, Kılıçdaroğlu'nun konuşmasını yeniden yayınlanmaya başladı.

CHP'li kaynaklar da Kılıçdaroğlu’nun bu tutum üzerine HaberTürk'te konuk olacağı programa katılmama kararı aldığını belirtti.

CHP, Hazine ve Maliye eski Bakanı Berat Albayrak'ın Merkez Bankası'nın rezervlerini eritecek politikalardan sorumlu olduğunu işleyen bir kampanya başlatmıştı. Erdoğan ise aynı zamanda damadı olan Albayrak'a sahip çıkmış ve "ülkeye büyük katkıları olduğunu" savunmuştu.

Ayrıca yine Berat Albayrak konusu üzerinden AKP ve CHP'li milletvekilleri arasında devam eden polemikler de bulunuyor. (HABER MERKEZİ/T24)

Öne Çıkanlar