Lübnan'nın Sayda şehrinde patlama: 'Belediye başkanının oğlu öldü'

Lübnan'nın Sayda şehrinde patlama: 'Belediye başkanının oğlu öldü'
Lübnan'ın güneyindeki Sayda şehrinde Emel (Amal) Hareketi ofisinin yakınında patlama meydana geldi. 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı

Lübnan'ın güneyindeki Sayda kentinde Emel (Amal) Hareketi ofisinin yakınında meydan gelen patlamada en az bir kişinin hayatını kaybettiği, 3 kişinin de yaralandığı belirtildi.

AA'nın Alarabia televizyonundan aktardığı habere göre Sayda kentinin Benaful Belediyesi'ndeki Emel Hareketi'nin ofisi yakınında patlama meydana geldi.

İlk belirlemelere göre 1 kişi yaşamını yitirdi, 3 kişi de yaralandı.

El Arabiya kanalının haberine göre, patlamada bir kişi hayatını kaybetti, yedi kişi yaralandı. İran'a bağlı el-Alem televizyon kanalı, patlamanın oldukça güçlü olduğunu ve Benaful Belediyesi'ne bağlı beldede büyük paniğe yol açtığını bildirdi.

El Cezire televizyonu, patlamada ölen kişinin Benaful Belediye Başkanı'nın oğlu olduğunu, patlamada Benaful Belediyesi'nin tamamen yıkıldığını, çevre binalarda da büyük hasar meydana geldiğini aktardı.

Sosyal medyada, patlama alanındaki hasarın ve bölgedeki hastaneye getirilen yaralıların yer aldığı görüntüler paylaşıldı.

Lübnan resmi makamlarından henüz bir açıklama yapılmadı.

Öne Çıkanlar