Tepkiler üzerine tweetini silen Mahir Ünal, sosyal medya ekibini suçladı

Tepkiler üzerine tweetini silen Mahir Ünal, sosyal medya ekibini suçladı
AKP'li Mahir Ünal, Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası'nda 5 altın madalya kazanan sporculardan sadece birini tebrik etmişti.

Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası'nda 5 altın madalya kazanan sporculardan sadece Busenaz Sürmeneli için tebrik tweet' i atan AKP Grup Başkanvekili Mahir Ünal, tepkiler üzerine tweetini silip, sosyal medya ekibini eleştiren bir açıklama yaptı. Ünal, sosyal medya ekibinin "İyi bir planlama yapamadığını" söyledi.

TEPKİ ÇEKTİ

Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası’nda 48 kiloda mücadele eden milli boksör Ayşe Çağırır, 50 kiloda Buse Naz Çakıroğlu, 54 kiloda Hatice Akbaş, 66 kiloda Busenaz Sürmeneli ve +81 kiloda Şennur Demir, 5 altın madalyanın tamamını aldı.

AKP Grup Başkanvekili Mahir Ünal’ın sosyal medya hesabından yapılan ilk açıklamada sadece sporculardan Busenaz Sürmeneli tebrik edildi. ilk paylaşımın tepki çekmesi üzerine Ünal gece yarısı sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

"Sosyal medya ekibimiz bugün şampiyonlarımızı tek tek tebrik edip finalde topluca bir paylaşım yapmayı planlanmış. (İyi bir planlama olmadığı uygulamalı görülmüştür) Herhangi bir sporcumuzu bir diğerinden ayırmamız düşünülemez her çaba kutsal, her mücadele biriciktir" diyen Ünal, bir sonraki tweet’inde de altın ve bronz madalya alan sporcuların isimlerini yazarak, "Türkiye ev sahipliğinde gerçekleşen Dünya Kadınlar Boks şampiyonasında bayrağımızı dalgalandıran tüm sporcularımızı yürekten kutluyorum."

Öne Çıkanlar