Mansur Yavaş, Erdoğan'ı geride bıraktı

Mansur Yavaş, Erdoğan'ı geride bıraktı
MetroPoll araştırmasının sonuçları, Mansur Yavaş'ı, kriz yönetiminde AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan daha başarılı olduğunu ortaya koydu.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu günden itibaren hayata geçirdiği hizmetlerin ardından, yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgını sürecinde Ankaralılara yönelik hizmetleriyle de ülke çapında gündeme gelen Mansur Yavaş, kriz yönetiminde AKP Genel başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı geride bıraktı.

Nisan ayında yaptığı anket ve araştırmalarla Covid-19 pandemisi sürecini sorgulayan MetroPoll Stratejik ve Sosyal Araştırma Merkezi, bu kez katılımcılara salgın sürecinde güven duyulan kişilerden ekonomik sonuçlara kadar çok sayıda soru yöneltti.

FAHRETTİN KOCA 1'İNCİ, MANSUR YAVAŞ 3'ÜNCÜ, ERDOĞAN 4'ÜNCÜ SIRADA YER ALDI

Ankete verilen yanıtlar sonucunda, koronavirüs (Covid-19) salgını sürecini yönetmede başarılı bulunması muhtemel 10 isim ve kurum arasından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 10 üzerinden 8.8 puan ile en çok güvenilen isim oldu.

Bilim Kurulu 8.6 ile ikinci, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş 7.18 ile üçüncü sıraya yerleşerek, süreci iyi yönetmede Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan'ı geride bıraktı.

Ankette, Erdoğan 6.65 ile dördüncü, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu beşinci olurken İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu 6'ncı sırada yer aldı.

MERAL AKŞENER POPÜLARİTESİ EN YÜKSEK İKİNCİ İSİM OLDU

Ayrıca emekli akademisyen ve MetroPOLL Araştırma'nın kurucusu Özer Sencar'ın Twitter hesabından paylaştığı 'Türkiye'nin Nabzı Ocak 2019-Nisan 2010 başlıklı araştırmasının sonucuna göre İYİ Parti lideri Meral Akşener'in popülaritesinin Kasım 2019’dan bu yana belirgin şekilde arttığını açıkladı. Parti liderleri arasında popülaritesi en yüksek ikinci isim olduğunu belirten Sencar bu gelişmeyi "Dikkate değer bir durum" olarak nitelendirdi. (HABER MERKEZİ)

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar