MHP, Rutkay Aziz'i hedef aldı: Halt ediyor

MHP, Rutkay Aziz'i hedef aldı: Halt ediyor
'Bozacının şahidi şiracıdır! Rutkay Aziz’in aldığı onur ödülü kocaman bir muamma.'

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, aldığı ödülü Türk Tabipler Birliği'ne (TTB) adayan usta oyuncu Rutkay Aziz'i hedef aldığı açıklamasında, "Halt ediyor, kendini kandırıyor! Bitmediler gitti" ifadelerini kullandı.

Altın Koza Film Festivali'nde aldığı Yaşam Boyu Onur Ödülü'nü, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından hedef gösterilen TTB ve sağlık emekçilerine adadı. Aziz,"Onur ödülü... Ben bu ödülü, son derecede onurlu ve ilkeli bir biçimde emek veren Türk Tabipleri Birliği'ne hediye edeceğim. Bu hafta içinde sizlerin de selamlarınızı ve alkışlarınızı göndererek onları selamlayacağım. Hem sağlık emekçilerini hem de tabipleri. Tekrar tekrar sağ olun" dedi.

MHP: HALT EDİYOR

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, usta oyuncu Rutkay Aziz’i hedef aldı. 

"Bozacının şahidi şiracıdır. Rutkay Aziz’in aldığı onur ödülü kocaman bir muamma" iddiasından bulunan MHP'li Yönter, "Mezkur ödülünü Tabipler Birliğine adamış...Sanıyorum Liderimize tarizle nispet yapıyor! Yani halt ediyor, kendini kandırıyor! Bitmediler gitti! Rutkay Bey onur devredilmez. TTB kapatılsın" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar