Muhsin Ertuğrul mezarı başında anıldı

Muhsin Ertuğrul mezarı başında anıldı
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları kurucusu, oyuncu, yazar, çevirmen, tiyatro ve sinema yönetmeni Muhsin Ertuğrul ölümünün 43. yıl dönümünde mezarı başında anıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, kurucuları olan, oyuncu, yazar, çevirmen, tiyatro ve sinema yönetmeni Muhsin Ertuğrul’u, ölümünün 43. yıl dönümünde kabri başında andı.

Anmaya, Şehir Tiyatroları Müdürü Ceyhun Ünlü, Genel Sanat Yönetmeni Ayşegül İşsever, Müdür Yardımcıları Oytun Askeroğlu ve Mehmet Karaosmanoğlu’nun yanı sıra Genel Sanat Yönetmeni Yardımcıları Emrah Özertem, Can Başak’ın da aralarında olduğu Şehir Tiyatroları sanatçıları Zihni Göktay, Emin And, Uğurtan Atakan, Onur Demircan, Tankut Yıldız ve Erkan Akkoyunlu katıldı.

Törende sırasıyla Zihni Göktay, Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni Ayşegül İşsever, Uğurtan Atakan ve Emin And birer konuşma yaptı.

Söz alanlar Muhsin Ertuğrul’un Türkiye Tiyatrosu için önemine işaret ederek, onun bıraktığı Şehir Tiyatroları mirasına nasıl katkıda bulunduklarını ve bulunmaya devam edeceklerini anlattılar.

Tören, katılanların Muhsin Ertuğrul’un mezarına karanfil bırakmasıyla sona erdi.

Öne Çıkanlar