NBA'de All-Star kadroları belli oldu

NBA'de All-Star kadroları belli oldu
NBA’de 7 Mart gecesi oynanacak All-Star maçının ilk beşinde yer alacak 10 oyuncu açıklandı. Halk, medya ve oyuncu oylaması sonucu en fazla oyu alan 5’er oyuncu belli oldu.

NBA’de 7 Mart gecesi Atlanta’da oynanacak olan All-Star maçının ilk beşinde yer alacak 10 oyuncu açıklandı. Batı ve Doğu Konferansı’nda halk, medya ve oyuncu oylaması sonucu en fazla oyu alan 5’er oyuncu belli oldu.

Buna göre Batı Konferansı’ndan en çok oyu alan ve takım kaptanı seçilen LeBron James, böylece kariyerinde 17. kez All-Star’a seçilmiş oldu. Batı Konferansı’ndan seçilen diğer dört oyuncu ise: Luka Doncic (2. kez), Nikola Jokic (3. kez), Kawhi Leonard (5. kez) ve Stephen Curry (7. kez).

Doğu Konferansı’nda en çok oyu alan ve takım kaptanı olma hakkına erişen isimse Kevin Durant (11. kez). Doğu’dan gelen diğer dört oyuncu ise şu şekilde: Bradley Beal (3. kez), Giannis Antetokounmpo (5. kez), Kyrie Irving (7. kez), Joel Embiid (4. kez).

Kadrolarda yer alacak diğer yedişer oyuncuyu ise koçların oyları belirleyecek. Bu oyuncular da belli olduktan sonra LeBron James ve Kevin Durant takım kaptanları olarak bir canlı yayında sırayla bu oyuncuları takımlarına seçecekler. LeBron James, 2018 yılında hayata geçen bu yeni formatta dördüncü kez üst üste bir konferansta en çok oyu alarak takım kaptanı olmayı başardı. İki senedir Giannis Antetokounmpo’yla ‘aldım-verdim’ yapan LeBron, bu kez kadro belirleme görevini Kevin Durant’le karşılıklı yapacak.

Öne Çıkanlar