Netflix'te çok beğenenlere 'Ben buna bayıldım!' özelliği

Netflix'te çok beğenenlere 'Ben buna bayıldım!' özelliği
Netflix, kullanıcıların bir filmi veya diziyi 'daha çok beğendiğini' bildirebilmesi için 'Ben buna bayıldım!' özelliği ekledi. Bunun öneri akışını güçlendirmesi umuluyor.

Dünyanın en popüler dijital yayın platformlarından Netflix, kullanıcılara sunulan içerik önerilerini güçlendirebilmek için yeni özellik ekledi. Netflix’e eklenen ve bir yapımı "daha fazla beğenmeyi" sağlayan Two Thumbs Up (Buna Bayıldım!) özelliği, böylece ana sayfada öneri akışını güçlendirmeyi amaçlıyor.

Bugünden itibaren Mevcut beğenme ve beğenmeme kısmının hemen yanına eklenecek olan Two Thumbs Up (Buna Bayıldım!) butonu, eğer bir yapımı çok sevdiyseniz bunu Netflix’e belirtmenizi ve size daha iyi öneriler sunulmasını sağlayacak.

BEŞ YILDIZLI DERECELENDİRME SİSTEMİNDEN VAZGEÇİLMİŞTİ

Netflix ürün geliştirme ve kişiselleştirme direktörü Christine Doig-Cardet, Kullanıcıların hangi film veya dizileri beğendiklerini ve beğenmediklerini belirtmenin yeterli olmadığını ve yeni butonun, abonelere dizi veya filmleri daha spesifik bir şekilde önererek Netflix’in devasa dizi ve film kitaplığında daha iyi gezinmelerine yardımcı olacağını söylüyor.

Netflix, 2017 yılında beğenme ve beğenmeme sistemini kullanmaya başlamış ve beş yıldızlı derecelendirme sisteminden vazgeçmişti. 

Öne Çıkanlar