Önce kazını boynundan asarak öldürdüler, sonra kendisini bıçakladılar

Önce kazını boynundan asarak öldürdüler, sonra kendisini bıçakladılar
Bıçaklanan Meral Yıldırım hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edilirken eşi İbrahim Yıldırım 'Tehditleri hâlâ sürüyor. Ne yapacağımızı bilmiyoruz' dedi.

Antalya'nın Döşemealtı ilçesi Aşağıoba Mahallesi'nde oturan Meral ve İbrahim Yıldırım çifti ile komşuları A.E. arasında, 1 yıl önce çöp konteyneri nedeniyle çıkan tartışmanın ardından husumet başladı.

Geçen cumartesi sabahı kümesindeki kazın boynundan asıldığını gören İbrahim Yıldırım, konuyla ilgili komşusu A.E.'den şikayetçi oldu.

Pazar günü ise İbrahim Yıldırım işyerindeyken hayvanlara yem vermek üzere ahıra inen eşi Meral Yıldırım, komşusu A.E. ve yanında bulunan kişiler tarafından, iddiaya göre, darbedilip kalçasından bıçaklandı. Hastaneye kaldırılan Meral Yıldırım, tedavisi sonrası taburcu edildi.

Şikayet üzerine jandarma tarafından gözaltına alınan A.E. ise ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

İbrahim Yıldırım, komşuları A.E.'nin 112'yi arayıp, eşi Meral Yıldırım'ın aracının camını kırdığını iddia ederek iftira attığını, kendisini saldırıya uğramış gibi göstermeye çalıştığını söyleyerek, "Bizim oraya geçme şansımız yok. Eşimi bıçakladıktan sonra kendilerini haklı çıkarmak için bize iftira atıyorlar" dedi.

Eşine yapılanlar nedeniyle şikayetçi olduklarını söyleyen Yıldırım "Tehditleri hâlâ sürüyor. Ne yapacağımızı bilmiyoruz" diye konuştu. (DHA)

Öne Çıkanlar