Polis önlem almadı cesedin üzerinden araçlar geçti

Polis önlem almadı cesedin üzerinden araçlar geçti
Adana'da karayolunda parçalanmış bir kadın cesedi bulundu. Gazetecilerin uyarılarına rağmen polis olay yeri şeridi çekmedi.

Adana'nın Ceyhan ilçesinde karayolunda bir kadın cesedinin fark edilmesi üzerine olay yerine polis ekibi geldi. Parçalanmış halde bulunan cesetin Mehtap Ateş(32) isimli kadına ait olduğu anlaşılırken, polis önlem almak yerine görevini yapan gazetecileri cep telefonuyla kamera kaydına aldı.

Adana- Osmaniye Karayolunda meydana gelen olayda yurttaşlar yerde parçalanmış ceset görmesi üzerine durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polisler ise karayolunu trafiğe kapatmadı, araçlar cesedin yanından ve parçaların üzerinden geçti.

Kendisine engel olan bir gazeteci polis memuruna," Olay yeri şeridini çek, araçlar geçiyor" şeklinde cevap verdi. Polis ise "şerit çekerim" dedi. Ancak olay yerinde şerit çekilmedi, cesedin yanından ve parçaların üzerinden araçlar geçmeye devam etti.

Polis ekipleri olayın trafik kazası olabileceği belirtirken olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Öte yandan,genç kadının cenazesi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

(HABER MERKEZİ)

 

 

 

 

 

 

Öne Çıkanlar