Polisler Kanal D muhabirini gözaltına aldı: Darp edildi

Polisler Kanal D muhabirini gözaltına aldı: Darp edildi
Kanal D Muhabiri Şevval Şirin, iki kadın polis tarafından önce gözaltına alınıp saatlerce bir odada tutuldu.

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde okuldaki taciz iddiaları üzerine velilerin eylem yapmasını haberleştirmeye giden Kanal D Muhabiri Şevval Şirin okul müdürünün çağırdığı polisler tarafından gözaltına alındı. Polisler tarafından saatlerce bir odada tutulan Kanal D muhabiri Şevval Şirin, darp edildiğini söyleyerek şikayetçi olacağını belirtti.

Hürriyet'te yer alan haber aynen şöyle:

İstanbul Esenyurt'ta bir okuldaki taciz iddiası üzerine veliler eylem yaptı. Eylem üzerine okul yönetiminin çağırdığı polis Kanal D Muhabiri Şevval Şirin'i gözaltına aldı. Kanal D Muhabiri Şirin'in tek yapmak istediği taciz iddialarını okul yönetimine sormaya çalışmaktı. Bir odada saatlerce bekletilen Kanal D Muhabiri Şevval Şirin polislerden de şikayetçi oldu.

Gerilim Esenyurt'taki bir okulda taciz iddiasıyla başladı. İddia kısa süre içinde bütün okulda duyuldu. Veliler de görevli memuru protesto etmek için okul önünde toplandı. Soruşturma kapsamında tacizci memur tutuklandı.

Ama velilerin isyanı büyüktü. Çünkü iddiaya göre bu ilk değildi, daha önce bir çocuk daha tacize uğramıştı. Kanal D Muhabiri Şevval Şirin de iddiaları okul müdürüne sormak istedi ancak polisin orantısız şiddetiyle karşılaştı.

Kanal D Muhabiri Şevval Şirin, iki kadın polis tarafından önce gözaltına alındı. Sonra okulun içine götürüldü ve mahkeme kararı olmaksızın cep telefonuna el konularak saatlerce bir odada tutuldu. Kısa süre sonra ise emniyet yetkilileri Kanal D Muhabirinin gözaltında olmadığını açıkladı. Şevval Şirin ise polislerden şikayetçi oldu. Bunun üzerine iki kadın polis de muhabir tarafından darp edildiğini öne sürdü.

 

Öne Çıkanlar