Serdaroğlu: Erdoğan'ın ruh ve vücut sağlığı ciddi olarak bozuk

Serdaroğlu: Erdoğan'ın ruh ve vücut sağlığı ciddi olarak bozuk
Doğru Parti Genel Başkanı Rifat Serdaroğlu, 'Siz Erdoğan'ın eşiyle birlikte tiyatroya, bir çay bahçesine gidip eğlendiklerini, kahkaha attıklarını işittiniz mi?' diye sordu

Doğru Parti Genel Başkanı Rifat Serdaroğlu, internet sitesinde "Zeytin Ağacı" başlıklı bir yazı kaleme aldı. Serdaroğlu, yazısının girişinde Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin sağlık durumuna yer verdi.

Serdaroğlu, Erdoğan için, "Ruh ve vücut sağlığı ciddi olarak bozuk! Ömrü boyunca hep Cumhuriyete karşı mücadele etmiş, iki defa hapse düşmüş bir Siyasi İslamcı! Siz, gençliğinden beri Erdoğan’ın eşi ile beraber bir restorana, bir tiyatroya, bir çay bahçesine gidip, eğlendiklerini, kahkaha attıklarını, arkadaşlarıyla bir geziye çıktıklarını, pikniğe gittiklerini işittiniz mi?" dedi. Serdaroğlu, Bahçeli için ise "Bahçeli 73 yaşında! Ömrü boyunca hep gençleri kullanıp, onları kavgaya iterek kendisini arka planda tutmayı başarmış bir Ülkücü! Onun da sağlığı bozuk. Danışmanlarının yazdıklarını bile camdan yanlış okuyor." ifadelerine yer verdi.

Serdaroğlu'nun yazısı şöyle:

Bahçeli 73, Erdoğan 67 yaşında! Bu yaştan sonra değişirler mi?

Birer "Devlet Adamı", "Beyefendi", "Demokrat" olabilirler mi? Bu ikiliden, karşı fikre saygı, rakibe hürmet, eşit şartlarda rekabet bekler misiniz?

Erdoğan’ın ruh ve vücut sağlığı ciddi olarak bozuk! Ömrü boyunca hep Cumhuriyete karşı mücadele etmiş, iki defa hapse düşmüş bir Siyasi İslamcı!

Siz, gençliğinden beri Erdoğan’ın eşi ile beraber bir restorana, bir tiyatroya, bir çay bahçesine gidip, eğlendiklerini, kahkaha attıklarını, arkadaşlarıyla bir geziye çıktıklarını, pikniğe gittiklerini işittiniz mi?

Bahçeli 73 yaşında! Ömrü boyunca hep gençleri kullanıp, onları kavgaya iterek kendisini arka planda tutmayı başarmış bir Ülkücü! Onun da sağlığı bozuk. Danışmanlarının yazdıklarını bile camdan yanlış okuyor.

Bekar biri, bu durum şüphesiz onun tercihi! Benim ilgilendiğim konu başka. Ömründe hiç sevmemiş, sevilmemiş, aile kurmamış bir erkeğin yüreğinin insan sevgisiyle, acıma ve yardımlaşma duygusuyla dolu olmasının çok zor olduğuna inanıyorum.

Erdoğan ve Bahçeli’nin zaten çok zayıf olan sinir sistemleri, partilerinin oylarının sürekli olarak erimesi, ekonomik krizin giderek dayanılmaz hal alması ve Türk Lirasının Taliban yönetimindeki Afgan parası "Afgani’den" daha değersiz hale gelmesi sebebiyle çok gergin.

Gerçeklerden koptular ve sağlıklı düşünemez haldeler. Gerek Erdoğan’ın her önüne gelene bağırması, gerek yanlış ekonomik kararları nedeniyle Hazine ve Maliye Bakanı yapacak kişi bulamayıp, FETÖ’nün has adamını hazine ve paranın başına getirmesi, gerekse Bahçeli’nin "Türkeş Vakfı" baskınına onay vermesi, ne kadar zorda olduklarının belirtisidir.

Bu ikilinin, iktidardan düştükleri an yargılanacakları kesindir. Tüm bu gerekçelere ilaveten; Yasalara aykırı karar verebilen bir Yüksek Seçim Kurulunu, seçim güvenliğinden sorumlu olan İçişleri Bakanının çok tartışmalı ve şaibeli varlığını eklerseniz, şu soruya nasıl yanıt verirsiniz?

Bu ikili, şeffaf-doğru-adil bir seçim yapar mı?" Türk Tarihi böyle bir ikili görmedi. Bunların elinden bırakın yemek yiyeni, dokunan bile kudurur! Ne yapmak gerek?

İşte, yazının başlığına şimdi geliyoruz!

Zeytin Ağacı, zahmetli büyümesine karşı, uzun ömürlü, her türlü doğa şartlarına dayanıklı, insana-kuşa-çevreye faydalı çok az su tüketen bir ağaçtır. Bu özelliklerinden dolayı mitoloji ve botanikte "ölümsüz ağaç" olarak anılır.

Sayın Karayalçın’ın dediği, Anayasamızın ilk 6 maddesine inanan tüm partilerden oluşacak "Zeytin Ağacı İttifakı" kurulursa, bu güçlü ittifak AKP-MHP’nin tüm provokasyonlarını dağıtır, demokratik rejim içinde bu iktidara son verir. Konu vatan olunca kimsenin aykırı çekmeye hakkı olamaz.

Ya bir araya gelinir ve iktidar olunur, ya da mafya iktidarı herkesi teker-teker casusluk suçuyla avlar ve ülke Federe İslam Devletine döner. İktidar olduktan sonra da 20 yılda yapılan tahribatı da ancak birlik olunursa kaldırabiliriz. DOĞRU Parti böyle bir ittifaka, mutlaka destek verecektir.

Şimdi herkes başını ellerinin arasına alsın, Kurtuluş Savaşı şartlarını ve birlikteliğimizi düşünsün… Görelim bakalım Mevla neyler, neylerse güzel eyler…

Sağlık ve başarı dileklerimle 02 Aralık 2021

Rifat Serdaroğlu

DOĞRU Parti Genel Başkanı

Öne Çıkanlar