Samsun'da bir kadın, sokakta çocuğunun yanında öldüresiye darp edildi

Samsun'da bir kadın, sokakta çocuğunun yanında öldüresiye darp edildi
İbrahim Zarap isimli kişinin, bir kadını tekmeler ve yumruklarla acımasızca dövdüğünü yansıtan görüntüler infiale yol açtı. Saldırgan görüntülerin ardından gözaltına alındı.

ARTI GERÇEK - Samsun'da İbrahim Zarap isimli kişi, bir kadını sokak ortasında çocuğunun gözleri önünde öldüresiye dövdü. Darp ediidiği için yerde hareketsiz yatan kadının başına defalarca tekmeler atan, yüzünü yumruklayan saldırganın görüntüsü sosyal medya platformu olan Twitter'da paylaşıldı.

Adalet Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı'nın etiketlendiğin video sosyal medyada infiale yol açtı. Ardından "Rumeysa" isimli kullanıcı söz konusu videoda dövülen kadının ablası olduğunu, yandaki küçük çocuğun da yeğeni olduğunu ifade etti ve ablasının ilk kez değil birçok kez şiddete uğradığını, yüzlerce kez şikayetçi olduklarını ancak söz konusu saldırganın hiç ceza almadığını kaydetti.

Saldırganın adını, soyadını, ve fotoğrafını paylaşan "Rumeysa", ablasının başına bir şey gelmesi durumunda sorumlusunun İbrahim Zarap olacağını söyledi. 

Bu paylaşımların ardından Adalet Bakanı Abdülhamit Gül de yine Twitter'dan bir mesaj paylaştı ve söz konusu saldırganın gözaltına alındığını,hukuki gereği neyse yapılacağını ifade etti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar