Sanatçılardan İkizdere'deki talana tepki: İkizdere Vadisi'ne dokunma

Sanatçılardan İkizdere'deki talana tepki: İkizdere Vadisi'ne dokunma
Tarkan, Füsun Demirel ve Behzat Uygur Twitter'dan yaptığı paylaşımlarla İkizdere'de taş ocağına karşı direnen yurttaşlara destek verdi.

ARTI GERÇEK-Rize'nin İkizdere ilçesinde İşkencedere Vadisi'ne Cengiz İnşaat tarafından yapılmak istenen taş ocağına karşı yurttaşların başlattığı direniş tüm engelleme girişimlerine rağmen devam ediyor. 

Yurttaşların direnişine sosyal medya üzerinden büyük bir destek geldi. Müzisyen Tarkan, ünlü tiyatro oyuncuları Füsun Demirel ve Behzat Uygur, İkizdere'de devam eden direnişe Twitter'dan #İkizdereVadisineDokunma hashtagi ile destek verdi. 

'MEMLEKETİMİZE BU KATLİAMLARI REVA GÖRENLER, BİR DURUN ARTIK'

Ünlü müzisyen Tarkan, "Canım memleketim Rize, canım İkizdere, canım hemşehrilerim!
Acılı feryadınızı duyuyorum. İçim yanıyor benim de. Doğanızı, yurdunuzu korumak istemekteki haklı isyanınızı derinden hissediyorum ve bu mücadelenizde tüm kalbimle yanınızdayım. Her gün memleketimizin doğasını, toprağını para ve güç uğruna feda edenler; çocuklarımıza, yarınlarımıza miras bırakacağımız güzel memleketimize bu katliamları reva görenler, bi durun artık! Yeter!" diyerek direnişe destek mesajı gönderdi. 

'İKİZDERE TAŞ OCAĞI OLMASIN'

Ünlü tiyatro oyuncuları Füsun Demirel ve Behzat Uygur ise "#ikizderetasocağıolmasın #ikizderevadisinedokunma" hashtagleri ile destek mesajı gönderdi.  

Öne Çıkanlar