Sedat Peker: Bizim temiz Süleyman'ın istifa olayında bir gün evvel robot hesaplardan tweetler hazırlandı

Sedat Peker: Bizim temiz Süleyman'ın istifa olayında bir gün evvel robot hesaplardan tweetler hazırlandı
Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkında iddialarda bulundu.

Kendisine yönelik operasyonların ardından çektiği videolarla birçok itirafta bulunan organize suç örgütü lideri Sedat Peker, bu kez İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya seslendi. Peker, Soylu'nun istifasından bir gün önce 1 milyon 300 bin destek tweetinin hazırlandığını söyledi. 

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, "Bazıları Aslan Hikayesini Anlatmadan Avcının Hikayesine İnandılar. Pelikancılar, Ağarcılar, Süleyman Soylucular, görüşeceğiz" isimli 4'üncü videosunu yayınladı.

BARIŞ AKADEMİSYENLERİNDEN ÖZÜR

Videoya başlarken "Oluk oluk kanlarınızı akıtacağız ve kanlarınızla duş alacağız" dediği Barış Akademisyenlerinden bir kez daha özür dileyen Peker, "Bir önceki videomda Barış Akademisyenleri ile ilgili, içlerinden "Biz bu yazıya teröre destek olmak amacıyla imza atmadık" diyen olursa onlardan özür dileyeceğim dedim. Kötü bir hayvanlık yaptık. O dostlardan özür dilerim" dedi.

'BENİM KURTARICILIK MESELEM YOK'

Peker, kendisine yönelik, "Madem bunları biliyordun, neden daha önce anlatmadın?" diye soranlara da yanıt vererek, "Ben size Mesih olduğumu mu söyledim? Benim kendi meselem var. Kurtarıcılık gibi bir meselem yok. Bana diyorlar ki; 'pazarlık yapmak için bunları söylüyor.' Bence siz analistliği bırakın" diye konuştu.

Video serilerinin 4'üncüsünün büyük bir kısmını İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yla ilgili iddialara ayıran Peker, "Temiz Süleyman'ın istifa olayı var ya, bir gün önce robot hesaplardan tweetler hazırlandı" dedi. Peker'in Soylu'ya ilişkin iddiaları şöyle oldu:

'ÜSTÜNE ÇOK GELİYORLAR, BİR ŞEYLER SÖYLEYECEK KUSURA BAKMASIN'

"Bizim temiz Süleyman var, Sayın İçişleri Bakanımız. Bir arkadaş aradı dedi ki, 'Süleyman Bey'in üzerine çok geliyorlar, bir şeyler söyleyecek, arkadaş kusura bakmasın.' Bizim temiz Süleyman bir tweet attı, 'Suç örgütü liderini takipteyiz' tamam. Millet buna biraz daha saldırınca ertesi gün 'Pislik, mafya lideri' dedi. Şimdi namusluca konuşacağız. İnsanın yalan söyleyip söylemediği her şeyinden belli oluyor. Ben zaten delilleriyle anlatacağım.

SOYLU'YA: 'İSTANBUL'U BERAT YÖNETİYOR' DEMEDİN Mİ?

Namus sahibiysen konuş ya, Berat Bey'e sen beni düşman etmedin mi? Akrabam Reşat Hacıfazlıoğlu, senin bütün organizasyonlarını yapan. Ya sen değil miydin DYP'nin başına ulaşmak için, seni kongrelere almıyorlardı, yanında kim var bakın, benim arkadaşlarım, akrabalarım. Onlar senin yanında değil miydi? Benim akrabam gelip, 'Reis'in kulağına bir şeyler geliyor, İstanbul'da sorunlar var' dediğinde, 'İstanbul'u ben yönetmiyorum, Berat yönetiyor' dedin mi, demedin mi? 'O yaptırıyor her şeyi' dedin mi demedin mi?"

'KORUMA POLİSİMİ SEN VERMEDİN Mİ?'

Kendisine koruma polisi verenin Bakan Soylu olduğunu hatırlatan Peker, "Sen demedin mi 'Sedat Peker'e dosya hazırlıyorlar. Ben tehlikeli bir durum olursa haber vereceğim' demedin mi? Benim koruma polisimi sen vermedin mi? Sen uzatmadın mı ondan sonraki sene?" sorularını yöneltti.

SOYLU'NUN İSTİFASI: BİR GÜN ÖNCEDEN TWEETLER HAZIRLANDI

Peker'in ciddi iddialarından biri de Soylu'nun isitfasına yönelik oldu. İstifadan bir günce robot hesaplar tarafından destek tweetlerinin hazırlandığını söyleyen Peker, "Bizim temiz Süleyman'ın istifa olayı var ya. Bir gün evvel robot hesaplardan tweetler hazırlandı; o 1 milyon 300 bin tweet var ya... Sen de biliyorsun, benim kardeşim gibi o çocukların hepsi, benim destek olduğun haber portalları da sana destek oldular" diye konuştu.

'TEMİZ SÜLEYMAN'A DA SORACAĞIZ BUNU'

Silivri Emniyet Müdürü Hakan Çalışkan'ın makam odasında intihar etmesinin ardından gerçeğin Bakan Soylu tarafından da bilindiğini söyleyen Peker, şunları söyledi:

"Silivri Emniyet Müdürü temiz, genç bir arkadaş. Emniyet Müdürü arkadaşları onun neden intihar ettiğini biliyorlar, neden söylemiyorlar? Söylemediler çünkü söyleseler inanmayacaklardı, cezaevine atacaklardı, en iyi ihtimalle sürgüne yollayacaklardı. Demek şartlar uygun olmayabiliyor. Temiz Süleyman'a da soracağız bunu. Anlat temiz Süleyman, tertemiz Süleyman, süslü Süleyman."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar